fbpx
Vrouw kijkt uit over zandvlakte

Persoonlijke Groei Coaching

Thumbs up persoonlijke groei

Bepaal je eigen resultaat

Enkele resultaten die met coaching voor persoonlijke groei te realiseren zijn:

 • het hervinden van je ondernemerspassie en -drive.
 • het vinden van een passende en motiverende rol binnen je eigen organisatie.
 • op een positieve en rustige manier om leren gaan met spanning en stress.
 • het (her)vinden van een heldere, persoonlijke en zakelijke focus en doel.
 • hervinden van natuurlijk, persoonlijk en interpersoonlijk leiderschap.
 • leren creëren (en vasthouden) van rust en ruimte in je hectische leven.

Herken je dit?

Heb jij als ondernemer wel eens het gevoel dat je:

 • vastzit in een dagelijkse sleur?
 • er altijd alleen voor te staat?
 • iets anders of meer wilt dan waar je nu mee bezig bent?
 • niemand hebt waarmee je kan overleggen of sparren?
 • alleen maar problemen op je pad tegenkomt?
 • (te) veel stress hebt in je leven en altijd onrustig bent?
 • machteloos staat tegenover alles wat er om je heen gebeurt?
 • geen grip meer hebt over de tijd voor je bedrijf en je privéleven?Tijdens onze persoonlijke groeisessies kunnen alle mogelijke vraagstukken of problemen behandeld worden. Vrijwel niets is te gek voor onze coaches.

Afvragen ondernemer persoonlijke groei

Onze persoonlijke groei coaching producten

Vanuit de Groeicoach bieden we diverse producten en diensten aan om je te helpen bij het realiseren van jouw persoonlijke groei doelstellingen. Al deze trajecten zijn maatwerk trajecten, omdat iedereen uniek is. En iedereen heeft dus ook unieke  Wel hebben we de afgelopen jaren gemerkt dat er verschillende onderwerpen zijn die bij veel bedrijven spelen. Hieronder worden enkele van deze onderwerpen kort toegelicht. Voor een meer uitgebreide uitleg over wat wij op die gebieden voor je kunnen betekenen ontdek je op de betreffende pagina’s.

Bij al deze trajecten staan de mensen binnen je organisatie centraal, omdat zij het uiteindelijk moeten doen. Dus ook al kijken we naar processen en structuren, ook al hebben we het over verdienmodellen, strategie en bedrijfscultuur, de mens is leidend. Want ook al heb je je structuren en processen (theoretisch) perfect uitgewerkt en doorgevoerd, je mensen zullen er mee moeten werken om de beoogde resultaten te kunnen realiseren.

WHY - HOW - WHAT

Werken aan focus en duidelijke doelen voor je organisatie.
Hierdoor vergroot je de betrokkenheid bij, en daadkracht van je organisatie en haar medewerkers.

Visie en missie

Creëer helderheid over de drijfveren en motivatoren van je organisatie.
Breng structuur aan in de basis van je organisatie (bestaansrecht, onderscheidend vermogen en aanbod).

Strategie

Uitwerken van je plannen en ambities in concrete, realistische plannen die gedragen worden door de organisatie. Hierbij komen klant, medewerkers, producten en diensten en Visie en Missie samen.

Cristl Maas
Eigenaar Denaro, winstadviseur & boekhoudcoach

"Raoul is een zeer bekwaam groeicoach. In een korte tijd neemt hij je mee de diepte in. Daardoor achterhaal je vanzelf wat de werkelijke oorzaak van je blokkade of probleem is. Ook geeft hij hele bruikbare tips die makkelijk in de dagelijkse hectiek vol te houden zijn."

Onze werkwijze

We starten met een kennismaking/intake. Daarin kijken we wat jouw precieze vraag/probleem is. We stemmen verwachtingen af en bespreken alle mogelijkheden. Daarna heb je, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, verschillende sessies met jouw coach, waarbij verschillende gespreksvormen, oefeningen en tools ingezet kunnen worden. Wat we precies inzetten ligt aan jouw persoonlijke leerstijl, jouw unieke vragen en uitdagingen en het verwachtte resultaat.

Ben je benieuwd wat de Groeicoach voor jou zou kunnen betekenen? Bel ons nu op 06-24683644 (Raoul) of klik op onderstaande knop om een intake te plannen.

Coaching Klik Handshake

Wat onze coaches voor jou kunnen doen

Een objectieve en onafhankelijke coach kan uitkomst bieden. Onze coaches zijn gefocust om samen met jou het beste gewenste resultaat te realiseren. Je gaat aan de slag met een coach die het beste bij jou en jouw vraagstelling past. Daarom werken we bij de Groeicoach ook met verschillende coaches met allemaal hun eigen specialisatie, werkwijze en persoonlijkheid. Voor het beste resultaat moet je een goede klik hebben met jouw coach. Er moet vertrouwen zijn en openheid, respect en begrip.