fbpx
Heisessies met de Groeicoach

Heisessie

Wat is een heisessie nu precies?

Een heisessie (ook wel heidag) is een bijeenkomst voor leidinggevenden van een bedrijf, of medewerkers van een afdeling, op een externe, vaak afgelegen locatie. Deelnemers kunnen in één of meerdere dagen in alle rust, zonder de gebruikelijke dagelijkse afleidingen, geconcentreerd vergaderingen, een training volgen, een brainstormsessie houden of werken aan een specifiek vraagstuk. Een heisessie kan plaatsvinden in een conferentieoord of letterlijk op de hei, maar in principe is iedere prikkelarme omgeving met voldoende faciliteiten geschikt. In sommige gevallen vind een heisessie niet op een prikkelarme omgeving plaats, maar zoeken we juist naar een stimulerende, creatief omgeving om anders (out-of-the-box) naar zaken te kijken en om creativiteit te stimuleren.

Waarom een heisessie?

Omgeving heeft een enorme invloed om de wijze hoe mensen met elkaar omgaan. Ook helpt een andere omgeving om zaken in een ander kader te zien. In ‘de dagelijkse hectiek’ op kantoor of op de werkvloer lijken problemen vaak onoplosbaar. Wanneer je met je team in een andere omgeving deze zaken onder de loep neemt blijken ze vaak redelijk eenvoudig op te lossen. Daarnaast vraagt een nieuwe omgeving om een open houding en zet het je team op scherp. Je kunt een andere mentaliteit verwachten dan wanneer je iedereen bijeenroept in het vergaderzaaltje op de derde verdieping.

Kortom, met een heisessie doorbreek je standaard patronen en ga je van gebaande paden af, wat meestal resulteert in nieuwe oplossingen en inzichten.

Heisessie voor groei met de Groeicoach

Onze werkwijze

Iedere heisessies maatwerk. Wat is je specifieke doel? Wat voor soort zaken wil je aanpakken? Wie wil je allemaal betrekken bij de sessie? Hoe wil je te werk gaan?

Onze coaches kunnen je helpen bij het invullen van het gehele programma. Wij nemen alle zorgen voor die dag uit handen zodat jij je ook helemaal onder kan dompelen in het proces. Dan kan je namelijk zelf ook gewoon je bijdrage leveren aan her proces. 

Een goede begeleiding bij een heisessies essentieel voor het resultaat. Door de andere omgeving gaat de groepsdynamiek ook anders lopen en komen er geregeld zaken naar boven die normaal onder de oppervlakte blijven. Iedereen moet zich veilig voelen om zijn of haar gedachten en ideeën te delen, ook al zijn ze anders dan die van de andere in de groep. Wij zorgen daarvoor. 

Bij de Groeicoach moet je dus niet zijn voor standaard “off-the-shelf” trainingen en/of business sessies. Wij gaan voor maatwerk met resultaat. Onze trainers en coaches  hebben ervaring en expertise met een breed scala aan tools en methodieken. Geen enkele uitdaging is ons te groot.

Ben je benieuwd wat de Groeicoach voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel ons nu op 06-24683644 (Raoul) of klik op onderstaande button.

Heisessie ondernemers op de hei

Onze coaches helpen je

Onze coaches werken altijd op het raakvlak van mensen en business. Daarbij zijn voor ons altijd de mensen het uitgangspunt. De coaches van de Groeicoach weten als geen andere hoe ze de juiste kwaliteiten in mensen naar boven kunnen halen en deze feilloos aan laten sluiten bij een goede successtrategie. We faciliteren jullie gehele heisessies volledig, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het beoogde resultaat, de onderlinge samenwerking en communicatie en zo een groot succes te maken van jullie heisessie.