fbpx

Onze visie en missie

Een heldere en scherpe visie en missie, zowel op bedrijfs- als persoonsniveau, zorgen voor een duidelijk doel en sterke focus.

Onze visie op de wereld

De Groeicoach heeft als ultieme visie een wereld waarin iedereen met plezier werkt en leeft. Mensen zijn in staat om vanuit vertrouwen en ambitie zijn of haar talenten en kwaliteiten optimaal in te zetten. Dit is mogelijk omdat zelfreflectie en het ontwikkelen van zelfkennis voor iedereen normaal is en ook breed gefaciliteerd wordt. Respect voor, en erkenning van andermans kwaliteiten is gemeengoed. Hierdoor zal de wereld niet alleen beter en mooier worden, maar gelijk ook een stuk prettiger om in te leven.

Groei

Groei is een natuurlijk, vanzelfsprekend en eindeloos proces. De meest pure vorm die we daarvan kennen, is de natuur zelf. Ook de mens maakt vanaf de eerste dag van zijn bestaan intense periodes van groei door. Bij de Groeicoach zijn we ervan overtuigd dat in iedereen de motivatie zit om te willen groeien. Mensen willen zichzelf namelijk van nature verbeteren, verrijken, leren en wijzer worden. Kortom, groeien in kennis en vaardigheden. Alles wat bestaat, maakt een ontwikkeling door. Ook ondernemingen. Een onderneming is eigenlijk niets meer dan een verzameling mensen, en die willen groeien. Toch vindt niet iedere ondernemer het vanzelfsprekend om structureel aan het groeiproces van zijn organisatie te werken. Of misschien wil hij dit wel, maar weet hij niet hoe of voelt hij teveel angst en onzekerheid. Of hij komt er door de dagelijkse beslommeringen gewoon niet toe.

Visie missie Groeicoach

Bedrijfsvisie

De Groeicoach ondersteunt ambitieuze MKB ondernemers om zichzelf en de mensen in hun organisaties focus te geven en in hun kracht te zetten. Dat doet de Groeicoach onder andere door zelf als voorbeeld te fungeren. Om een belangrijke positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze wereldvisie zal de Groeicoach de komende jaren uitgroeien tot een full-service coachbedrijf waaraan zich een diversiteit aan expert-coaches hebben verbonden.

Wij zetten onze coaches in op hun expertise en zorgen ervoor dat er een goede match is met de opdrachtgever. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze coaches met plezier en toewijding hun persoonlijke talenten en kwaliteiten in kunnen zetten in de verschillende trajecten. Samen garanderen we een optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers. Voor ons is echte verbinding belangrijk, net als vertrouwen en openheid. Zonder deze zaken is er geen basis voor een structureel en blijvend, positief resultaat voor alle betrokkenen.

Binnen 5 jaar heeft de Groeicoach zich ontwikkeld tot een toonaangevende top-5 partij voor het midden en groot MKB als het gaat om persoonlijke en zakelijke groei. We hebben een breed scala aan betrokken coaches, waarmee we vrijwel alle persoonlijke en zakelijke groeivragen vanuit het midden en groot MKB kunnen beantwoorden.

Bedrijfsmissie

Bij de Groeicoach streven we ernaar om de wereld prettiger te maken om in te leven. Dat doen we door ambitieuze midden en groot MKB ondernemers en de mensen in hun organisaties focus te geven. Tevens leren we mensen om zelf, vanuit hun persoonlijke talenten en kwaliteiten, een actieve bijdrage te leveren aan de maatschappij waarin ze leven. Dat doen we door met een breed scala aan experts coaches ondernemers en hun teams te ondersteunen om het beste uit zichzelf en hun organisaties te halen. En ‘het beste’ gaat veel verder dan een optimale omzet en winst. Het gaat met name om het ontwikkelen en stimuleren van betrokken, gemotiveerde en gelukkige ondernemers en medewerkers. 

Als iedereen in de wereld met plezier en passie werkt, vanuit zijn of haar persoonlijke kwaliteiten en talenten, dan maakt dat de wereld een stuk prettiger, mooier en beter om in te leven. Daar leveren we vanuit de Groeicoach met veel plezier een actieve bijdrage aan.

Visie en missie voor jouw organisatie

Een heldere en scherpe missie en visie, zowel op bedrijfs- als persoonsniveau zorgen voor een duidelijk doel en sterke focus. Daardoor kunnen een goed geformuleerde missie en visie sterk bijdragen aan het realiseren van persoonlijke en zakelijke groei.

Heb jij hulp nodig bij het opstellen van een overtuigende en onderscheidende missie en visie voor je organisatie of voor jou persoonlijk? Ook hier kan de Groeicoach je bij helpen.

Kijk hier voor meer informatie over onze ‘Visie en Missie sessies’ voor ondernemers of maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.