Testimonials


Ron Broeders“Ferro-Fix wilde doorgroeien. Raoul en Moniek hebben ons in dit traject begeleid. Ze hebben samen met de mensen een analyse gemaakt van het “innovatie- en groeivermogen” van het bedrijf. Op basis van hun analyse en advies zijn we met werkgroepen aan de slag gegaan en hebben we aanpassingen en verbeteringen aangebracht in onze organisatie en processen. Met elkaar hebben we een andere mindset gekregen. Met als gevolg dat wij de stijgende omzet en grotere orders aankonden en onze productiviteit gestegen is. Wij zijn nu klaar voor de volgende groeistappen.

– Ron Broeders, DGA Ferro-Fix Nederland

 

“Geen genoegen nemen met halfzachte of ontwijkende antwoorden. Dat is kenmerkend voor de aanpak van Raoul. Doorvragen en doordringen tot daar waar het om gaat bij de ondernemers: de why. Waar kom je ’s ochtends je bed voor uit. Het kostte overigens wel enkele sessies om bij die kern te komen. Wel interessant om weer eens over jezelf na te denken na zoveel jaar ondernemen.”
– Arjan Degelink, Partner bij Tekstchrijvers.nl

 

Ton Vergunst

 

“Raoul is een coach met een zeer goede mensenkennis. Deze kennis gebruikt hij om je op de juiste manier daar te brengen waar je in het coachingstraject wilt komen. Daarnaast combineert Raoul zijn expertise met vriendelijke, persoonlijke en motiverende stijl van coaching.”
– Ton Vergunst, Directeur van ESD Systeemwanden B.V.

 

 

Maurits Roos“Raoul heb ik leren kennen via Syntens waar hij voor mijn bedrijf Insight Productions een aantal hele goede tips had om gerichter en efficiënter met de acquisitie om te gaan. Toen ik hoorde dat hij voor zichzelf was begonnen heb ik direct geïnformeerd wat hij voor Insight Productions kon betekenen. 
De naam de Groeicoach past enorm goed bij wat ik zocht. Wat ik doe is bedrijfsfilms maken en bedrijven adviseren in hun AV-Planning. Dit werk vind ik voor zeker 95% enorm leuk maar die andere 5% daar kon ik wel wat hulp bij gebruiken. Het zijn niet zomaar dingen die ik niet zo leuk vind aan het ondernemen. Nee, het zijn net die dingen waar ik van naturen net minder handig in ben. Door samen met Raoul een plan te maken, om dit vast in het dagelijkse patroon te krijgen en door het ook net wat gerichter en handiger aan te pakken, zijn die 5% bijna direct omgedraaid tot bezigheden die niet vervelend meer zijn en die bij de eerste succesjes zelfs leuk worden. 
Systematisch te werk gaan en het gewoon doen. Mogelijk ook wijzer worden door wat ‘foutjes’ te maken, daar is niks mis mee.”
– Maurits Roos, Eigenaar Insight Productions / mede-eigenaar FilmFlights

Brechtje“Working with Raoul is truly inspiring! His drive and expertise helped me as entrepreneur to focus, to improve and to grow. Furthermore, he has an impressive network and connected me several times to valuable connections or potential business partners. Raoul is a true partner in realizing growth, both of the company as well as the entrepreneur!”

– Brechtje Riphagen, Eigenaar, onderneemster Innofuse –
Winnares LiveWIRE Award 2013

 

Sjoerd“Raoul inspireert, verbindt en coacht (startende) innovatieve ondernemers om hun groeiambities te realiseren. Dit doet hij met volle inzet en enthousiasme.”
– Sjoerd Keijser, Landelijk programmamanager Innovatie bij de Nieuwe Kamer van Koophandel –

 

 

 

Daphne“Raoul is enthousiast, pro-actief en praktisch. Sinds een jaar word ik nu gecoacht, eerst vanuit Syntens, nu als de Groeicoach. Hij denkt met je mee en heeft me al meerdere keren aan de juiste partijen verbonden om kennis te maken. Hij weet de valkuilen en successen van ondernemers en kan ze daarom goed adviseren. Hij is flexibel en maakt ook op korte termijn tijd voor je vrij als dat nodig is. Hij weet je te inspireren en stimuleren. Kortom, een fijne coach om mee samen te werken!”
– Daphne van Mourik, Vormgever van ontmoetingen & gesprekken Studio Daphne van Mourik en Netwerkkleed –

 

Steven“Raoul is pro-actief, professioneel en bijzonder gemotiveerd ondernemers naar ‘the next level’ te brengen. Ik kwam in contact met Raoul via Syntens. Raoul is een professional met een bijzonder goede kijk op het succes van startups in Nederland en het belang daarvan voor de Nederlandse Economie. Een gesprek met Raoul brengt je verder in de ontwikkeling van je bedrijf; ik kan Raoul van harte aanbevelen aan elke (jonge) ondernemer.”
– Steven Lammertink, Serie-ondernemer met CirqleRepublish en Fray –

 

Ton

 

“Raoul is a skilled professional who can help an organzation to a higher level due to his knowledge, helicopter view, open mind and way of communication.”
– Ton Kraak, Managing Director van Aludra