fbpx

De Groeicoach werkt voor een breed scala aan klanten. Daarbij ligt onze focus wel heel bewust op technisch, financieel en juridisch georiënteerde organisaties binnen het midden tot groot MKB (>10 fte).

Bij al onze opdrachten focussen wij ons op de persoonlijke groei van de ondernemer in al zijn of haar facetten. Vaak wordt een dergelijk groeitraject met de ondernemer aangevuld met een traject voor de persoonlijke groei van de medewerkers. Deze combinatie is ons recept voor succes en daarom garanderen we zakelijk resultaat.

Enkele referenties:

Ron Broeders

“Ferro-Fix wilde doorgroeien. De Groeicoach heeft ons in dit traject begeleid. Ze hebben samen met de mensen een analyse gemaakt van het “innovatie- en groeivermogen” van het bedrijf. Op basis van hun analyse en advies zijn we met werkgroepen aan de slag gegaan en hebben we aanpassingen en verbeteringen aangebracht in onze organisatie en processen. Met elkaar hebben we een andere mindset gekregen. Met als gevolg dat wij de stijgende omzet en grotere orders aankonden en onze productiviteit gestegen is. Wij zijn nu klaar voor de volgende groeistappen.”

Ron Broeders

Directeur bij Ferro-Fix

Arjan Degelink - Tekstschrijvers

“Geen genoegen nemen met halfzachte of ontwijkende antwoorden. Dat is kenmerkend voor de aanpak van Raoul. Doorvragen en doordringen tot daar waar het om gaat bij de ondernemers: de why. Waar kom je ’s ochtends je bed voor uit. Het kostte overigens wel enkele sessies om bij die kern te komen. Wel interessant om weer eens over jezelf na te denken na zoveel jaar ondernemen.”

Arjan Degeling

Partner bij Tekstschrijvers.nl

Meer testimonials onder dit blok

Meer klant ervaringen:

"Raoul is een coach met een zeer goede mensenkennis. Deze kennis gebruikt hij om je op de juiste manier daar te brengen waar je in het coachingstraject wilt komen. Daarnaast combineert Raoul zijn expertise met vriendelijke, persoonlijke en motiverende stijl van coaching.”

Ton Vergunst

Directeur bij ESD Systeemwanten B.V.

Maurits Roos

"De Groeicoach past enorm goed bij wat ik zocht. Wat ik doe is bedrijfsfilms maken en bedrijven adviseren in hun AV-Planning. Dit werk vind ik voor zeker 95% enorm leuk maar die andere 5% daar kon ik wel wat hulp bij gebruiken. Het zijn niet zomaar dingen die ik niet zo leuk vind aan het ondernemen. Nee, het zijn net die dingen waar ik van nature net minder handig in ben. Door samen met de Groeicoach een plan te maken, om dit vast in het dagelijkse patroon te krijgen en door het ook net wat gerichter en handiger aan te pakken, zijn die 5% bijna direct omgedraaid tot bezigheden die niet vervelend meer zijn en die bij de eerste succesjes zelfs leuk worden. 
Systematisch te werk gaan en het gewoon doen. Mogelijk ook wijzer worden door wat 'foutjes' te maken, daar is niks mis mee."

Maurits Roos

Eigenaar Insight Productions Netherlands

Serial Entrepreneur Steven Lammerting

"Raoul is pro-actief, professioneel en bijzonder gemotiveerd ondernemers naar 'the next level' te brengen. Groeicoach Raoul is een professional met een bijzonder goede kijk op het succes van startups in Nederland en het belang daarvan voor de Nederlandse Economie. Een gesprek met Raoul brengt je verder in de ontwikkeling van je bedrijf; ik kan Raoul van harte aanbevelen aan elke ondernemer."

Steven Lammertink

Serie-ondernemer met onder andere Cirqle

Foto Daphne van Mourik - Netwerkkleed

"De Groeicoach is enthousiast, pro-actief en praktisch. Ze denken met je mee en hebben me al meerdere keren aan de juiste partijen verbonden om kennis te maken. Ze weten de valkuilen en successen van ondernemers en kunnen ze daarom goed adviseren. Ze zijn flexibel en maken ook op korte termijn tijd voor je vrij als dat nodig is. Ze weten je te inspireren en stimuleren. Kortom, een fijne partij om mee samen te werken!"

Daphne van Mourik

Daphne van Mourik, Vormgever van ontmoetingen & gesprekken Studio Daphne van Mourik en Netwerkkleed

Foto Brechtje Riphagen - Innofuse

"Working with Raoul is truly inspiring! His drive and expertise helped me as entrepreneur to focus, to improve and to grow. Furthermore, he has an impressive network and connected me several times to valuable connections or potential business partners. Raoul is a true partner in realizing growth, both of the company as well as the entrepreneur!"

Brechtje Riphagen

Eigenaar, onderneemster Innofuse (Winnares LiveWIRE Award 2013)

Foto Sjoerd Keijser

"Raoul inspireert, verbindt en coacht (startende) innovatieve ondernemers om hun groeiambities te realiseren. Dit doet hij met volle inzet en enthousiasme."

Sjoerd Keijser

Landelijk programmamanager Innovatie bij de Nieuwe Kamer van Koophandel

Foto Ton Kraak - Aludra

"Raoul is a skilled professional who can help an organzation to a higher level due to his knowledge, helicopter view, open mind and way of communication."

Ton Kraak

Aludra

Gerard Wemmers Klant Referentie

"Ik heb het traject bij de Groeicoach als positief ervaren. Ik was in het begin wat sceptisch vanwege eerdere ervaringen maar de aanpak was helder en verfrissend. De MapsTell methodiek vond ik prettig zeker ook door de beeldende vorm ervan. Van daaruit zijn er nieuwe inzichten ontstaan en ‘verklaringen’ voor mijn gedrag en aanpak in het verleden. Ik heb de ervaring dat Raoul goed is in het inleven en verwoorden van de zaken waar ik mee ‘worstelde’. Hij is to the point en eerlijk met zijn benadering en adviezen (en soms ook streng 😉 wat ik prima vind overigens."

Gerard Wemmers

Ondernemer - Persoonlijk Groeitraject 2020/2021