fbpx

Een belangrijke voorwaarde om groei te realiseren is dat je de juiste mensen hebt of kent en dat deze op de juiste plaats zitten. We zijn bij de Groeicoach continu bezig om ons team met de juiste mensen te versterken.

Hieronder krijg je alvast een korte impressie van de verschillende coaches, trainers en adviseurs van de Groeicoach. Maar je leert ze natuurlijk pas echt kennen tijdens een goed gesprek. Ze komen graag een keer langs om vrijblijvend kennis te maken.

Raoul Rossou Groeicoach ZW

Raoul Rossou

COACH, TRAINER, GUIDE, GROEIBEGELEIDER, MOTIVATOR EN ONDERNEMER

Raoul heeft een achtergrond in Industrial Design Engineering en Bedrijfskunde. Als rode draad door zijn carrière lopen productontwikkeling en innovatie. Na een persoonlijk ontwikkeltraject is hij zich steeds meer gaan richten op sociale innovatie, de mensenkant van innovatie. Begin 2014 heeft hij 'De Groeicoach' opgericht om heel doelgericht, vanuit zijn eigen visie en drive ondernemers en organisaties te helpen bij groei, met als motto: persoonlijke groei voor zakelijk resultaat. Raoul gelooft in 'een leven lang leren' net als dat hij gelooft in een leven lang groeien. Na zijn eigen persoonlijke ontwikkeltraject is hij zich gaan verdiepen in NLP en andere coaching en personal development methodieken. In zijn vrije tijd doet Raoul veel aan sport. Ook springt hij af en toe (met een parachute) uit het vliegtuig of is onder water te vinden met een zuurstoffles op zijn rug. Verder houdt hij van lekker eten en drinken en geniet hij gewoon zo veel mogelijk van het leven.

Mirjam van Galen

Mirjam van Galen

COACH (SPANNING EN BURN-OUT), TRAINER EN NLP-DESKUNDIGE

Mirjam is burn-outcoach, NLP-deskundige en trainer op het gebied van gedrag en communicatie. Niets intrigeert haar meer dan de gedachtespinsels en emoties van de mens. In haar werk maakt zij gebruik van technieken en kennis uit de coaching, de communicatie en het creatief schrijven. Binnen de combinatie van deze achtergronden stemt zij af op wat jij nodig hebt, waardoor jij kunt leven en werken vanuit kracht en vitaliteit. Mirjam gelooft onvoorwaardelijk in het potentieel van ieder mens en gunt het iedereen om dat potentieel volledig te benutten. Haar doel is om het leven van mensen weer de betekenis te geven die het waard is. In haar eigen leven blijft Mirjam ook graag groeien, zowel in haar persoonlijke ontwikkeling als in haar werk. Zij houdt ervan nieuwe uithoeken van de wereld te ontdekken, sport graag en kan genieten van een wijntje op een zonnig terras.

Marcel Smit

Marcel Smit

COACH, TRAINER EN LEAN/SCRUM CONSULTANT

Marcel heeft veel ervaring als verbeterings gerichte operationele en proces manager met een passie voor mensen. Mensen coachen en willen helpen om zichzelf te verbeteren is een tweede natuur voor Marcel. Hij helpt mensen resultaatgericht bij het behalen van hun persoonlijke en zakelijke doelen. Dat geeft niet alleen de klant maar ook Marcel energie en waardering. Marcel heeft een uitgebreide set aan analysemiddelen beschikbaar om de kneep boven tafel te krijgen. En als eenmaal duidelijk is aan welke knop het ligt, hoef je er alleen maar aan te draaien. Hij is een echte whisky liefhebber, leest graag fantasy boeken en is ook actief binnen de lokale sportvereniging.

Jij misschien?

Coach / trainer met passie voor mensen

De Groeicoach is altijd op zoek naar coaches en trainers die mensen en organisaties willen helpen groeien. Heb jij interesse om je aan te sluiten? Stuur dan je c.v. met motivatie naar ons toe.

Jij?

Stagiair(e) Marketing / Communicatie

De Groeicoach is op zoek naar een stagiair(e) die ons nog beter op de kaart weet te zetten en kan ondersteunen bij onze eigen groei. Heb je interesse? Neem contact op en we bekijken de mogelijkheden.