MapsTell Personal Maps

De Personal Map van MapsTell

MapsTell heeft een prachtige (visuele) tool ontwikkeld om aan de slag te gaan met jouw gedrag en dat van je team en je om je communicatie met anderen te verbeteren.

Mensen verschillen van elkaar. De één is direct en enthousiast, terwijl de ander juist afwachtend is. En waar sommigen nauwkeurig te werk gaan, pakken anderen de zaken wat rommeliger aan. Kortom, we doen het allemaal op onze eigen manier. Benieuwd naar jouw gedragsstijl?

De Wereld van Verschil

Om de verschillen tussen mensen inzichtelijk te maken heeft MapsTell de Wereld van Verschil gecreëerd. De vier rijken die deze wereld vormen, zijn de vier hoofdstijlen van ons gedrag:

Consciëntieus – Daadkrachtig – Stabiel – Invloedrijk
Deze vier rijken (hoofdstijlen) komen overeen met de vier verschillende gedragsstijlen uit de welbekende DISC®-methode, een wereldwijd erkende persoonlijkheidsanalyse.

Personal Map

Een Personal Map is de landkaart die de stijl van jouw gedrag toont. De namen van steden, bergen en rivieren die je op deze kaart tegenkomt, vertellen dus iets over hoe en wie jij bent. Dat is handig om te weten en erg leuk om te delen, want op deze manier leer jij jezelf en anderen nog beter kennen!

Raoul Rossou (De Groeicoach) is officieel gecertificeerd Personal Guide van de MapsTell methode en kan jou helpen op jouw ontdekkingsreis en verdere ontwikkeling van jouw gedragsstijl en de consequenties van jouw stijl in de interactie met anderen.

MpasTell logo

Maak laagdrempelig kennis met MapsTell tijdens een Open Training.

De eerstvolgende Open Inschrijving is gepland op 7 februari 2019.

Kijk voor andere data in de webshop. We proberen iedere maand een open inschrijving te plannen.

BewarenBewaren