Online programma ‘Help, ik kan niet kiezen!’

Online programma kiezen

Vind jij het ook zo moeilijk om te kiezen,
bijvoorbeeld op je werk, binnen je relatie of bij dagelijkse zaken?

Ga je verstandelijk voor de ene keuze, maar zegt je gevoel een andere optie te kiezen?
Blijf jij je keuzes ook maar uitstellen, bang dat jouw uiteindelijke keuze niet de juiste zal zijn?

Wil je af van de stress die het maken van een keuze jou oplevert?
Wil je meer zelfvertrouwen creëren in plaats van onvrede over jezelf te voelen?

Wij helpen je er graag bij!
Wat gaan we doen?

We geven jou inzichten in jouw doen, denken en zijn, zodat jij makkelijker keuzes leert maken die bij jou passen.

“Deze Masterclass heeft mij een aantal mooie oefeningen opgeleverd. Die zorgen ervoor dat ik steeds bewuster en meer op gevoel de optie kies die bij mij past.”
– Karin, deelneemster online programma juni 2017 –

Vier weken lang ontvang je drie keer per week een e-mail van ons. In deze e-mails staan onder andere oefeningen, informatie en inspirerende video’s. Alle onderdelen van het online programma kan je dus toepassen waar en wanneer het jou uitkomt. Ook hebben we een besloten Facebookgroep voor de deelnemers van het programma. Dit biedt de gelegenheid om ervaringen te delen, vragen te stellen aan de coaches en andere deelnemers en om elkaar te helpen.

De coaches

Mirjam van Galen (InterAct) en Raoul Rossou (De Groeicoach) zijn de coaches die je gaan helpen bij dit proces. Als je tijdens het online programma ergens tegenaan loopt, mag je hen altijd via e-mail benaderen.

Mirjam van Galen                                   Raoul Rossou

Aanmelden ‘Help, ik kan niet kiezen!’

 Via de knop hieronder kan je je aanmelden voor het online programma. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail met vragen naar info@helpikkannietkiezen.nl.
Jou programma start dan op de eerstvolgende maandag. Ook melden we je dan aan bij de besloten Facebookgroep van het online programma. Deze Facebookgroep zal ook nadat jij het online programma het doorlopen voor jou beschikbaar blijven.

Kosten

Deelname aan dit online programma kost je € 79,00 (incl. BTW).

Hiervoor krijg je vier weken lang drie e-mails per week met praktische oefeningen, verhelderende artikelen/blogs en inspirerende video’s. Je wordt in deze periode ook ondersteund door twee professionele coaches. Daarnaast kan je lid worden van de verborgen Facebookgroep waarin je al je ervaringen kan delen en vragen kan stellen aan de coaches en andere deelnemers.

“Help, ik kan niet kiezen! Eigenlijk heb je maar één keuze: dit programma volgen…. wat goed doordacht en uitgewerkt is.”
– Linda, deelneemster online programma juni 2017 –

Tot snel!