fbpx

Doelgroep

De Groeicoach werkt voor ambitieuze ondernemers, die willen groeien in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Onze focus ligt hierbij op ondernemers in het technisch georiënteerde, midden en groot MKB (10-150 fte). Onze coaches en trainers zijn gespecialiseerd in het (weer) in verbinding brengen met intuïtie, gevoel en emotie van deze, met name rationeel denkende en werkende ondernemers. Daarnaast helpen we deze ambitieuze ondernemers ook bij de persoonlijke en zakelijke groei van hun onderneming en medewerkers. 

Herken je jezelf in één van onderstaande stellingen?

  • De onderneming draait goed en je bent tevreden over de resultaten die je boekt. Je vraagt je echter steeds vaker af of dit het wel is. Je mist je drive/motivatie.
  • Er zijn allerlei mooie plannen die je ook echt wilt gaan realiseren.  Ergens van binnen knaagt er echter iets, waar je de vinger niet direct op kunt  leggen. Twijfel en onzekerheid nemen de overhand.
  • Jij weet dat je met de organisatie wilt groeien en je weet ook op welk gebied. Je weet alleen niet hoe je dit voor elkaar moet krijgen. Plannen maken gaat je goed af, maar het hapert momenteel bij de vertaling naar de uitvoering.
  • Meestal ben je erg doortastend en krijg je snel zaken voor elkaar. Helaas lijkt het op sommige momenten niet te lukken om de juiste acties in gang te zetten. Je focus en je doorzettingsvermogen laten je even in de steek.
  • Je bent van mening dat je duidelijk en uitgebreid communiceert met je omgeving. Echter, je merkt  dat je boodschap soms niet aankomt of dat je medewerkers iets anders doen dan wat jij wilt. Je wilt (weer) effectiever en efficiënter communiceren.
  • De onderneming zit in een veranderingstraject en je merkt als ondernemer dat een aantal medewerkers niet gemotiveerd zijn om actief in dit traject te participeren. Het lukt je minder goed om je medewerkers te betrekken bij je organisatie en alle ontwikkelingen.

Hulp nodig?

Als je je in één of meerdere van bovenstaande stellingen herkent, dan kunnen wij je helpen. Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden van trajecten waar we onze klanten de afgelopen jaren mee hebben geholpen. Waar worstel jij als ondernemer mee? Ben je benieuwd naar wat de Groeicoach voor jou kan betekenen op het vlak van persoonlijke groei met zakelijk resultaat? Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.