Voor wie?

De Groeicoach werkt met ambitieuze ondernemers, die willen groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en die hun onderneming of afdeling willen laten groeien op strategisch, tactisch of operationeel gebied. De Groeicoach richt zich primair op MKB-ondernemers, maar werkt ook met grootbedrijven en (afdelings)managers.

  • Je bent meestal erg doortastend en krijgt snel iets voor elkaar, maar op sommige momenten lijkt het maar niet te lukken om de juiste acties in gang te zetten.
  • Je bent van mening dat je duidelijk en uitgebreid communiceert met je omgeving, maar toch merk je soms dat je boodschap niet aankomt of dat je medewerkers iets anders doen dan wat jij wilt.
  • Je hebt allerlei mooie plannen die je ook echt wilt gaan realiseren, maar ergens van binnen knaagt er iets, waar je de vinger niet op kan leggen.
  • Je onderneming draait goed en je bent tevreden over de resultaten die je boekt, maar je vraagt je steeds vaker af of dit het wel is.
  • Je weet dat je met de organisatie wilt groeien en je weet ook op welk gebied, maar je weet niet hoe je dit voor elkaar moet krijgen.
  • Je zit met je onderneming of afdeling al in een veranderingstraject en je merkt dat een aantal medewerkers niet de motivatie heeft om dit tot een succes te maken.

Herken je jezelf in één van bovenstaande stellingen? Of ben je benieuwd naar wat de Groeicoach nog meer voor jou kan betekenen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (zie contact).