fbpx

Business Groei

Realiseer top bedrijfsresultaten

Enkele resultaten die met onze Business sessies te realiseren zijn:

 • missie en visie doorvertaald in kernwaarden en verankerd bij medewerkers in de organisatie.
 • een hernieuwde heldere focus en strategie.
 • meer intern ondernemerschap en leiderschap passend bij de bedrijfsdoelstellingen.
 • nieuwe verdienmodellen en marktsegmenten.
 • systeem- en procesoptimalisatie, ondersteunend aan de kwaliteiten van de medewerkers.
 • groei van omzet, winstgevendheid, personeelsbestand en klanttevredenheid.

Business groei plan stappenmeter

Onze coaches helpen je

Onze coaches werken altijd op het raakvlak van mensen en Business. Daarbij zijn voor ons altijd de mensen het uitgangspunt. Systemen en processen moeten aan hen ondersteunend zijn om optimaal de kwaliteiten en toegevoegde waarde van ‘het menselijk kapitaal’ te kunnen benutten. Zij maken namelijk het verschil. Ook moet de Visie, Missie en de strategie van het bedrijf gericht zijn op mensen. Pas als de medewerkers een prominente plaats innemen in deze zaken en zij het ook begrijpen en doorleven kan een bedrijf echt succesvol zijn. Je medewerkers zijn namelijk je visitekaartjes, direct en indirect, van je organisatie. Onze coaches weten als geen andere hoe ze de juiste kwaliteiten in mensen naar boven kunnen halen en deze feilloos aan laten sluiten bij een goede successtrategie. Onze coaches dringen door tot de kern van de organisatie en helpen van daaruit de juiste groeistrategie te formuleren en te implementeren. Geen tijdelijke lapmiddelen of slimme (tijdelijke) trucjes, maar structureel resultaat. Dat is waar we voor gaan.

Voor het beste resultaat moet er een goede klik zijn tussen de organisatie en de betrokken coaches en trainers. Er moet vertrouwen zijn en openheid, respect en begrip. Pas daarna gaan we aan de slag om gezamenlijk een topresultaat te realiseren. 

Herken je dit?

Herken jij dit binnen je organisatie:

 • Je hebt geïnvesteerd in allerlei systemen maar ze worden niet of slechts beperkt gebruikt.
 • Processen zijn helder omschreven, maar toch loopt er nog steeds van alles fout.
 • Er is een duidelijke bedrijfsvisie en missie, maar het lijkt onmogelijk om die te realiseren.
 • Mensen houden zich niet aan afspraken en doen dingen op hun eigen manier.
 • Naar buiten toe communiceer je onderscheidende kernwaarden, maar intern zijn ze ver te zoeken.
 • In plaats van werken aan de lange termijn strategie en groei en ontwikkeling is de organisatie veel meer bezig met brandjes blussen, de dagelijkse hectiek en vingerwijzen.


Je bent niet de enige ondernemer die hier tegenaan loopt. Gelukkig is er hulp mogelijk. Onze coaches helpen je graag bij het op orde brengen van je organisatie een het creëren van business groei.

Pieter van Hoof, eigenaar Sound of Data
Pieter van Hoof
Managing Director bij Sound of Data

"Raoul is een gedreven coach voor bedrijven en ondernemers die tegen groeipijnen aan lopen. Raoul verbindt, inspireert en zorgt voor concreet meetbaar resultaat. Voor zowel mijzelf als onze onderneming heeft de begeleiding van Raoul veel waarde toegevoegd. Ik kan de Groeicoach iedereen aanbevelen!"

Onze werkwijze

Onze Business sessies draaien niet alleen om mooie woorden,  processen en systemen. Bij de Groeicoach nemen we altijd de mens als uitgangspunt. Dat kan de ondernemer zijn of de huidige of toekomstige medewerker(s). Strategieën, systemen en processen moeten dusdanig ingericht zijn dat zij het beste uit de mensen halen. Mensen doen namelijk zaken met mensen, dus zij maken uiteindelijk het verschil. Zolang de mensen betrokken worden kunnen alle uitdagingen aangegaan en alle problemen overwonnen worden.

Bij de Groeicoach moet je dus niet zijn voor standaard, off-the-shelve, trainingen of Business sessies. We gaan voor maatwerk met resultaat. Onze trainers en coaches  hebben ervaring en expertise met een breed scala aan tools en methodieken, dus vrijwel geen enkele uitdaging is ons te groot.

Ben je benieuwd wat de Groeicoach voor jouw business kan betekenen? Bel ons nu op 06-24683644 (Raoul) of klik op onderstaande knop.