fbpx
Business groei de Groeicoach

Business Groei Coaching

Realiseer top bedrijfsresultaten

Enkele resultaten die met onze business groei coaching te realiseren zijn:

 • missie en visie doorvertaald in kernwaarden en verankerd bij medewerkers in de organisatie.
 • een hernieuwde heldere focus en strategie.
 • meer intern ondernemerschap en leiderschap passend bij de bedrijfsdoelstellingen.
 • nieuwe verdienmodellen en marktsegmenten.
 • systeem- en procesoptimalisatie, ondersteunend aan de kwaliteiten van de medewerkers.
 • groei van omzet, winstgevendheid, personeelsbestand en klanttevredenheid.
Business groei plan stappenmeter

Herken je dit?

Herken jij dit binnen je organisatie:

 • Je hebt geïnvesteerd in allerlei systemen, maar ze worden niet of slechts beperkt gebruikt.
 • Processen zijn helder omschreven, maar toch loopt er nog steeds van alles fout.
 • Er is een duidelijke bedrijfsvisie en missie, maar het lijkt onmogelijk om die te realiseren.
 • Mensen houden zich niet aan afspraken en doen dingen op hun eigen manier.
 • Naar buiten toe communiceer je onderscheidende kernwaarden, maar intern zijn ze ver te zoeken.
 • In plaats van werken aan de lange termijn strategie en groei en ontwikkeling is de organisatie veel meer bezig met brandjes blussen, de dagelijkse hectiek en vingerwijzen.

Je bent niet de enige ondernemer die hier tegenaan loopt. Gelukkig is er hulp mogelijk. Onze coaches helpen je graag bij het op orde brengen van je organisatie een het creëren van business groei.

Business groei is alleen mogelijk als er geen schakels ontbreken en alles soepel loopt

Onze 'Business groei coaching' producten en diensten

De Groeicoach biedt diverse producten en diensten aan om je te helpen bij het realiseren van je bedrijfsgroei. Al deze trajecten zijn maatwerk trajecten, omdat ieder bedrijf, iedere medewerker en iedere markt uniek is. Wel hebben we de afgelopen jaren gemerkt dat er verschillende onderwerpen zijn die bij veel bedrijven spelen. Hieronder worden enkele van deze onderwerpen kort toegelicht. Voor een meer uitgebreide uitleg over wat wij op die gebieden voor je kunnen betekenen ontdek je op de betreffende pagina’s.

Bij al deze trajecten staan de mensen binnen je organisatie centraal, omdat zij het uiteindelijk moeten doen. Dus ook al kijken we naar processen en structuren, ook al hebben we het over verdienmodellen, strategie en bedrijfscultuur, de mens is leidend. Want ook al heb je je structuren en processen (theoretisch) perfect uitgewerkt en doorgevoerd, je mensen zullen er mee moeten werken om de beoogde resultaten te kunnen realiseren.

WHY - HOW - WHAT

Werken aan focus en duidelijke doelen voor je organisatie.
Hierdoor vergroot je de betrokkenheid bij, en daadkracht van je organisatie en haar medewerkers.

Visie en missie

Creëer helderheid over de drijfveren en motivatoren van je organisatie.
Breng structuur aan in de basis van je organisatie (bestaansrecht, onderscheidend vermogen en aanbod).

Strategie

Uitwerken van je plannen en ambities in concrete, realistische plannen die gedragen worden door de organisatie. Hierbij komen klant, medewerkers, producten en diensten en Visie en Missie samen.

Business Mapping

Breng je organisatie scherp in kaart.
Mogelijk middels MapsTell Business Mapping of Business Model Canvas.

Heisessies

Op een externe, inspirerende locatie sparren en brainstormen over de toekomst van de organisatie. 
Stimulerend, creatief, out-of-the-box. 

Pieter van Hoof, eigenaar Sound of Data
Pieter van Hoof
Managing Director bij Sound of Data

"Raoul is een gedreven coach voor bedrijven en ondernemers die tegen groeipijnen aan lopen. Raoul verbindt, inspireert en zorgt voor concreet meetbaar resultaat. Voor zowel mijzelf als onze onderneming heeft de begeleiding van Raoul veel waarde toegevoegd. Ik kan de Groeicoach iedereen aanbevelen!"

Onze werkwijze

Business sessies draaien niet alleen om mooie woorden,  processen en systemen. Bij de Groeicoach nemen we altijd de mens als uitgangspunt. Dat kan de ondernemer zijn of de huidige of toekomstige medewerker(s). Strategieën, systemen en processen moeten dusdanig ingericht zijn dat zij het beste uit de mensen halen. Mensen doen namelijk zaken met mensen, dus zij maken uiteindelijk het verschil. Zolang de mensen betrokken worden kunnen alle uitdagingen aangegaan en alle problemen overwonnen worden. Bij de Groeicoach moet je dus niet zijn voor standaard “off-the-shelf” trainingen en/of business sessies. Wij gaan voor maatwerk met resultaat. Onze trainers en coaches  hebben ervaring en expertise met een breed scala aan tools en methodieken. Geen enkele uitdaging is ons te groot.

Ben je benieuwd wat de Groeicoach voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel ons nu op 06-24683644 (Raoul) of klik op onderstaande button.

Business groei voor begeleiding bij bedrijfsgroei

Onze coaches helpen je

Onze coaches werken altijd op het raakvlak van mensen en business. Daarbij zijn voor ons altijd de mensen het uitgangspunt. Systemen en processen moeten aan hen ondersteunend zijn om optimaal de kwaliteiten en toegevoegde waarde van ‘het menselijk kapitaal’ te kunnen benutten. Zij maken namelijk het verschil. Ook moet de Visie, Missie en de strategie van het bedrijf gericht zijn op mensen. Pas als de medewerkers een prominente plaats innemen in deze zaken en zij het ook begrijpen en doorleven kan een bedrijf echt succesvol zijn. Je medewerkers zijn namelijk je visitekaartjes, direct en indirect, van je organisatie. 

Onze coaches weten als geen andere hoe ze de juiste kwaliteiten in mensen naar boven kunnen halen en deze feilloos aan laten sluiten bij een goede successtrategie. Onze coaches dringen door tot de kern van de organisatie en helpen van daaruit de juiste groeistrategie te formuleren en te implementeren. Geen tijdelijke lapmiddelen of slimme (tijdelijke) trucjes, maar structureel resultaat. Dat is waar we voor gaan.

Voor het beste resultaat moet er een goede klik zijn tussen de organisatie en de betrokken coaches en trainers. Er moet vertrouwen zijn en openheid, respect en begrip. Pas daarna gaan we aan de slag om gezamenlijk een topresultaat te realiseren.