fbpx

Privacybeleid

Privacy Verklaring

De Groeicoach respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke  informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met het privacybeleid van De Groeicoach. Wij gebruiken je gegevens voor aanmelding voor onze nieuwsbrief ‘Groeitips!’ en om deelname aan onze workshops, trainingen en Masterclasses zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. De Groeicoach zal jouw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of ter beschikking stellen aan partijen die niet direct betrokken zijn bij onze dienstverlening. Deze ander betrokken partijen zullen altijd volgens het privacybeleid van De Groeicoach handelen.

Met vriendelijke groei,

Raoul Rossou
Initiatiefnemer De Groeicoach, juli 2018

Welke persoonlijke gegevens verzamelen we en waarom?

Contactformulieren

Als bezoekers reacties achterlaten op onze online contactformulieren, verzamelen we de gegevens getoond in het contactformulier. Deze gegevens gebruiken we uitsluitend om contact op te nemen en de bezoeker te informeren over het betreffende onderwerp.

Cookies

Cookies zijn eenvoudig kleine bestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en die door je browser worden opgeslagen op jouw computer, mobiele telefoon, smartwatch of tablet.De Groeicoach gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten.
Voor het gebruik van bepaalde cookies is jouw toestemming vereist. Dat doen wij door middel van onze cookiebanner.

Geregistreerde gebruikers

Voor gebruikers die geregistreerd zijn op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Onze website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht. Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Voor de optimalisatie van onze website (via analytics) gebruiken we alleen geanonimiseerde, niet persoonlijke gegevens.

Met wie we jouw data delen

De Groeicoach zal jouw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of ter beschikking stellen aan partijen die niet direct betrokken zijn bij onze dienstverlening. Deze ander betrokken partijen zullen altijd volgens het privacybeleid van De Groeicoach handelen.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd zijn op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Onze website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Waarom we jouw data bewaren

Wij gebruiken je gegevens voor aanmelding voor onze nieuwsbrief ‘Groeitips!’ en om deelname aan onze workshops, trainingen en Masterclasses zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. De Groeicoach gebruikt de verzamelde gegevens verder om haar klanten de volgende diensten te kunnen leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres en betaalgegevens nodig om te factureren en om je verder te informeren over de trainingen, workshop of Masterclass op de hoogte te houden.
  • Wij gebruiken jouw e-mailadres (als jij je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief) om je te informeren over de ontwikkelingen op het gebied van persoonlijke en zakelijke groei en over de ontwikkelingen bij De Groeicoach en van onze producten en diensten. Als je hier niet langer prijs op stelt, kun jij je, op elk moment, uitschrijven door onderaan de e-mail met de nieuwsbrief op de link ‘afmelden’ te klikken of door ons een mail te sturen aan info@degroeicoach.nl met als onderwerp ‘Afmelden Groeitips!’.

Welke rechten je hebt over je data

Je persoonlijke gegevens worden door De Groeicoach bewaard. Je hebt het recht op inzage, rectificatie, beperking en verwijdering van jouw persoonsgegevens. Daarnaast heb je recht van bezwaar tegen verwerking van persoonsgegevens en recht op gegevensoverdraagbaarheid. Je kunt deze rechten uitoefenen door ons een mail te sturen via info@degroeicoach.nl. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, vragen we je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terugvinden in de instellingen van je browser.

En verder

Indien je nog vragen hebt over onze Privacy verklaring kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag als je informatie nodig hebt over je gegevens of als je deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy verklaring nodig mocht zijn, dan vind je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Indien je een klacht hebt over de manier waarop wij jouw gegevens verwerken, horen we dat graag. We bespreken dan samen wat er volgens jou verkeerd gaat en wat eraan gedaan moet en kan worden. Ook heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op hun website (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl) kun je lezen hoe dat moet.