Why?

Groei is een natuurlijk, vanzelfsprekend en eindeloos proces. De meest pure vorm die we daarvan kennen, is de natuur zelf. En ook de mens maakt vanaf de eerste dag van zijn bestaan intense periodes van groei door. Ik ben ervan overtuigd dat in iedereen een motivatie zit om te willen groeien. Mensen willen zichzelf verbeteren, verrijken, leren en wijzer worden. Kortom, groeien in kennis en vaardigheden. Groei beperkt zich echter niet tot dat wat adem heeft. Alles wat bestaat, maakt een ontwikkeling door. Ook ondernemingen. Toch vindt niet iedere ondernemer of manager het vanzelfsprekend om aan het groeiproces van zijn organisatie te werken. Of misschien wil hij dit wel, maar weet hij niet hoe of voelt hij teveel angst en onzekerheid.

Ik geloof in het nut van groei. En ik ben ervan overtuigd dat ieder mens en iedere organisatie potentie heeft om te groeien. Aan deze groei wil ik een bijdrage leveren. Mijn doel is om het groeiproces van mensen en organisaties soepel en op positieve wijze te laten verlopen. Hierdoor zullen zowel de ondernemer als eventuele medewerkers meer voldoening van hun werk ervaren en zal de organisatie succesvoller zijn en meer gewenste resultaten behalen.

Een groeiproces doorgaan is voor een ondernemer of manager niet altijd een makkelijk proces. Het vraagt erom uit de comfortzone te stappen en risico’s aan te durven gaan. Om het maximale uit dit proces te halen, bied ik een veilige omgeving aan, waarin integriteit en vertrouwen een grote rol spelen.