Pitch training

De Pitch

Veel mensen zien op tegen het geven van een pitch. Wat moet je precies vertellen? Waar moet een goede pitch aan voldoen? Hoe kort of hoe lang mag je verhaal duren? Vergeet je niks belangrijks te vertellen? Op deze vragen en meer krijg je antwoord tijdens de workshop ‘De Pitch’ van de Groeicoach.

Eigenlijk is het geven van een goede pitch helemaal niet zo moeilijk. Er zijn een aantal basis ingrediënten nodig en als je die goed voorbereidt, dan heb je een zo sterke en overtuigende pitch. Tijdens deze pitch workshop leer je die basis ingrediënten kennen en leer je hoe je ze goed moet toepassen en in welke volgorde. het is een echte workshop, want je moet echt aan de bak. Je gaat je Pitch direct schrijven, testen en herschrijven.

“Tijdens de cursus werd mij al snel duidelijk dat pitchen meer betekent dan zomaar wat uit enthousiasme vertellen. Ik werd uitgedaagd om de juiste woorden bij mijn onderneming en mezelf te zoeken. Ik kwam er al snel achter dat hetgeen ik uit enthousiasme vertelde niet compleet was.”

– Edwin Teunissen, Medisports Broertje (winnaar ondernemers Startersprijs Halderberge 2016) –

In de basis gaat het om een goede opbouw van de inhoud van je verhaal, contact maken met je publiek/gesprekspartner en spreken vanuit je eigen kracht. Hoe vertel je jouw verhaal op een korte en krachtige manier, zodanig dat het de gewenste reactie van je publiek oproept? En bovenal, hoe doe je dat op een natuurlijke, levendige en overtuigende wijze?

We gaan werken aan structuur, communicatiestijlen en zelfvertrouwen.

Doelgroep

Deze intensieve workshop is bedoeld voor iedereen die een goede en pakkende pitch wil schrijven. De training is met name geschikt voor ondernemers en managers. Je leert om vanuit eigen kennis en kracht, kort en bondig een pakkende pitch te geven. Een pitch die impact heeft en resultaat oplevert!

Onderwerpen

We gaan tijdens deze training in op de basis ingrediënten van een goede pitch:

Methode

Deze workshop bestaat uit het opdoen van (theoretische) kennis via een uitgebreide presentatie aangevuld met veel korte praktische oefeningen. Maar bovenal gaan we direct aan de slag met jouw pitch. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een complete (vernieuwde) pitch die je direct resultaat op zal leveren. Het is een echte doe-workshop.
De theorie krijg je ook mee naar huis in een handig naslagwerk. Thuis kan je dan nog verder werken aan het optimaliseren van je eigen pitch en het schrijven van andere nieuwe succesvolle pitches met impact.

Eerstvolgende Pitch workshop

Datum: vrijdag 8 september 2017

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

Locatie: De Groeicoach
Business & Meeting Center  Frame 21
Rietschotten 1
4751 XN Oud Gastel (Roosendaal, Borchwerf II)

Verzorging: geheel verzorgde workshop dag inclusief drankjes, versnaperingen, uitgebreide lunch, naslagwerk en video opnames.

Kosten: € 249,– (excl. BTW)

Aanmelden voor de workshop van vrijdag 8 september: