Iedereen kent het fenomeen: Pitchen!

Pitchen om te groeien

Alle ogen zijn op jou gericht, iedereen is stil. Je voelt de aandacht, de vragende, nieuwsgierige blikken. Je hart klopt 2x zo snel als anders en je begint te zweten. Het ingestudeerde verhaal draait als een malle door je gedachten. Zo moeilijk is het toch niet? Je moet jouw verhaal toch gewoon kunnen pitchen? Het is jouw product, jouw bedrijf, jouw passie. Dat snapt toch iedereen?  En voor je het weet begin je hakkelend een onsamenhangend verhaal…. Weg aandacht, weg kans, weg business. Ben jij daar ook zo bang voor?
Of je begint juist super enthousiast jouw verhaal, over jouw product en jouw bedrijf, maar het lijkt alsof je tegen een muur praat. Niks van je enthousiasme komt aan bij je gesprekspartner en hij wil de prachtige voordelen van jouw product maar niet zien. Weg order, weg omzet, weg groei.

Het hoeft niet moeilijk te zijn

Hoe vertel je jouw verhaal op een korte en krachtige manier, zodanig dat het de gewenste reactie van je publiek oproept. En bovenal, hoe doe je dat op een natuurlijke, levendige en overtuigende wijze? Pitchen, het lijkt een onmogelijke opgave. Toch bestaat er een eenvoudige manier om dit te doen. Bouw je verhaal op een duidelijke, eenvoudige en authentieke manier op en je zult merken dat je sowieso positieve reacties krijgt en de aandacht van je publiek weet te trekken.

Programma’s

De Groeicoach helpt je bij het ontwikkelen van een succesvolle en overtuigende pitch en om dit verhaal helder en met impact te pitchen. Hiervoor zijn twee concepten ontwikkeld:

De workshop 

In een dag leer je de basis ingrediënten van een goede pitch kennen én toepassen. Ook leer je de basis van goede en overtuigende communicatie. Hierna kan je zelf aan de slag om een overtuigende pitch te schrijven. We werken aan structuur, overtuiging, call-to-action en alle andere belangrijke onderdelen van een goede pitch. Je gaat gegarandeerd naar huis met een nieuwe/verbeterde overtuigende pitch waarmee je resultaat gaat behalen.

Klik hier voor meer informatie over de Pitch workshop.

Er staan momenteel nog geen nieuwe Pitch workshops gepland. Neem contact op voor meer informatie.

De Masterclass

Bij voldoende interesse zal de workshop omgezet worden in een tweedaagse Masterclass. De eerste dag wordt het programma van de workshop afgewerkt. Tijdens de tweede dag gaan we werken aan jouw presentatie van je nieuwe pitch. We helpen je van eventuele podiumvrees af, werken aan je non-verbale communicatie en aan intonatie en stemgebruik. In een kleine groep gaan we een hele dag aan de slag met jouw pitch. We werken de hele dag aan jouw persoonlijke pitch vaardigheden, zodat jij vanuit rust en met zelfvertrouwen, overtuigend jouw pitch kan geven. We gaan ook veel oefenen (met video opnames) en je presentaties steeds direct evalueren en verder aanscherpen en verbeteren.

Heb je interesse in deze tweedaagse Masterclass? Laat het ons weten via info@degroeicoach.nl.

Elevator Pitch