Stagiair(e)s gezocht!

De Groeicoach groeit!

Ook De Groeicoach wil blijven groeien. We groeien om onze klanten nog beter te helpen bij de realisatie van hun persoonlijke en zakelijke groei. Daarom zoeken we een (online) marketing/communicatie stagiair(e) en een stagiair(e) Social Media.

De stage

Je gaat je bezig houden met de ontwikkeling en implementatie van (online) marketing- en communicatie strategieën ofwel de Social Media strategie voor verschillende producten/concepten/workshops/websites van De Groeicoach. Als stagiair(e) ga je bij De Groeicoach zelfstandig aan de slag. Waar nodig of gewenst word je heel direct geholpen met je opdracht, maar ook met je eigen persoonlijke groeidoelstellingen. Afhankelijk van jouw kennis, kunde, talenten en interesses, en de opdracht vanuit je opleiding, ga je aan de slag met marktonderzoek, communicatieplannen, social media, website optimalisatie, concept- en productontwikkeling, etc. Je gaat plannen schrijven en/of onderzoek doen, maar je gaat vooral praktisch aan de slag. ‘Learning by doing’ is de beste manier van leren.

Kortom, als stagiair(e) ga jij helpen om De Groeicoach en de verschillende producten en diensten nog meer bekendheid te geven. Zo draag je actief bij aan de verdere groei van de organisatie. En natuurlijk draag je ook bij aan de groei en het resultaat van onze klanten. Wij dragen dan actief bij aan jouw persoonlijke en professionele groei. Deze stage biedt je veel zelfstandigheid, maar daarbij komt dan ook de bijbehorende verantwoordelijkheid. Samen werken aan groei!

Stagiair MarCom gezocht

De Stagiair(e)

Verwachtingen:

– Marketing kennis en ervaring.
– Ervaring met website creatie en beheer (WordPress).
– Kennis van, en ervaring met SEO en SEA.
– Handig met diverse Social Media kanalen.
– Zelfstandig kunnen werken.
– Kritisch, gedreven en ambitieus.

Geboden:

– Een verantwoordelijke en zelfstandige functie.
– Werkplek met flexibele werktijden (inzet en resultaat gaan voor aanwezigheid).
– Leerplek op het gebied van ondernemerschap en groei.
– Goede persoonlijke begeleiding en coaching.
– Stagevergoeding bespreekbaar.

Voor meer informatie:
Bel: Raoul Rossou (06-24683644) of mail: info@degroeicoach.nl.

Ben jij degene die wij zoeken? Heb jij de drive en motivatie om ons verder te helpen groeien?
Stuur je uitgebreide motivatie met c.v. aan info@degroeicoach.nl.