Pitch training

Veel mensen zien op tegen het geven van een pitch. Wat moet je precies vertellen? Waar moet een goede pitch aan voldoen? Hoe kort of hoe lang mag je verhaal duren? Vergeet je niks belangrijks te vertellen? Op deze vragen en meer krijg je antwoord tijdens de pitch training van de Groeicoach.

Eigenlijk is het geven van een goede pitch helemaal niet zo moeilijk. Er zijn een aantal basis ingrediënten nodig en als je die goed voorbereidt, dan heb je een sterke en overtuigende pitch. Tijdens deze korte pitch training leer je die basis ingrediënten kennen en leer je hoe je ze goed moet toepassen en in welke volgorde.

“Tijdens de cursus werd mij al snel duidelijk dat pitchen meer betekent dan zomaar wat uit enthousiasme vertellen. Ik werd uitgedaagd om de juiste woorden bij mijn onderneming en mezelf te zoeken. Ik kwam er al snel achter dat hetgeen ik uit enthousiasme vertelde niet compleet was.”

– Edwin Teunissen, Medisports Broertje (winnaar Startersprijs Halderberge 2016) –

In de basis gaat het om een goede opbouw van de inhoud van je verhaal, contact maken met je publiek en spreken vanuit je eigen kracht. Hoe vertel je jouw verhaal op een korte en krachtige manier, zodanig dat het de gewenste reactie van je publiek oproept? En bovenal, hoe doe je dat op een natuurlijke, levendige en overtuigende wijze?

We gaan werken aan structuur, communicatie en zelfvertrouwen.

Doelgroep

Deze korte training is bedoeld voor iedereen die de basis voor een goede en pakkende pitch wil ontdekken. De training is met name geschikt voor ondernemers en managers. Je leert om vanuit eigen kennis en kracht, kort en bondig een pakkende pitch te geven.

Onderwerpen

We gaan tijdens deze training in op de basis ingrediënten van een goede pitch:
– Opbouw van een pitch,
– structureren van de inhoud,
– contact maken met je publiek,
– ontspannen presenteren (je zenuwen onder controle).

Methode

Deze introductie training bestaat uit het opdoen van (theoretische) kennis via een uitgebreide presentatie en enkele korte praktische oefeningen. De theorie krijg je ook mee naar huis in een handig naslagwerk. Thuis kan je dan gaan werken aan het bouwen of verbeteren van je eigen pitch.
Wil je vooral praktisch aan de slag gaan en naar huis willen met een goede eigen pitch, dan kan je de aanvullend de uitgebreide Pitch Masterclass volgen.

Eerstvolgende Pitch workshop

Momenteel zijn er nog geen data ingepland voor de Pitch workshop.

Wil je meer informatie of zelf een workshop in laten plannen neem dan contact met ons op.