fbpx

Pitch Masterclass

Elevator pitch? Sales pitch? Presentatie? Veel mensen worstelen ermee. Hoe kom je authentiek over? Vertel je de juiste dingen? Wordt het toch geen ‘ordinair verkooppraatje’? En dan ook nog eens die aandacht die op jou gericht is? Vragende blikken. Hooggespannen verwachtingen. Hoe kom je hier zonder kleerscheuren doorheen?

Deze Masterclass Pitchen van de Groeicoach gaat je helpen.

Alle vormen van goede communicatie bestaan uit drie belangrijke elementen die goed moeten zijn voorbereid en uitgevoerd: inhoud, toonzetting en houding. Tijdens deze Masterclass ga je aan alle drie de elementen werken. Je leert niet alleen de theorie, maar je gaat ook meteen aan de slag met het geleerde om zo je eigen pitch te optimaliseren.


“Voor de training wist ik eigenlijk niet eens wat een pitch was, laat staan hoe ik deze zou moeten maken. Ook in de verkoopgesprekken die plaats vinden in onze winkel komt de training goed van pas. Zeker een aanrader voor elke ondernemer die verder wil komen met zijn bedrijf.”
– Carl Veeke, Carl Veeke Tweewielers –

De Masterclass pitchen beslaat 2 dagen

Dag 1: we gaan aan de slag met je verhaal. De basis daarvan is de visie en missie van je bedrijf. We gaan je verhaal op een structureren volgens de zelf ontwikkelde Herkennen-Erkennen- Verkennen methodiek. We zorgen ervoor dat je verhaal van begin tot einde zal boeien en je toehoorders aan zal zetten tot actie.
Dag 2: we gaan aan de slag met je presentatie skills en je non-verbale communicatie. Hoe ga je om met zenuwen en hoe ga je om met plankenkoorts? Wanneer kom je overtuigend en succesvol over zonder ‘pusherig’ of drammerig’ te zijn? Hoe blijf je jezelf en heb je succes? Door middel van video-opnames zal je ook zien hoe snel je belangrijke stappen kan zetten.

Doelgroep

Deze Masterclass pitchen is bedoeld voor ondernemers, directeuren en managers die zichzelf en hun bedrijf goed willen presenteren. We werken niet aan ‘gladde verkooppraatjes’, maar aan authentieke pitches met impact. We werken in kleine groepen van maximaal 6 ondernemers, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Zo zorgen we ervoor dat iedereen aan het einde van de dag enorme stappen vooruit heeft gemaakt.

Onderwerpen

We gaan tijdens deze Masterclass pitchen in op de basis ingrediënten van een goede pitch:
– Opbouw van een pitch: herkennen, erkennen en verkennen.
– Communiceren: verbaal, vocaal en visueel.
– Maken van verbinding.
– Aanzetten tot actie.
– Creëren van rust en zelfvertrouwen.

Methode

Deze Masterclass is heel praktisch ingericht. We gaan aan de slag met het ontwikkelen of verbeteren van jouw eigen pitch. Theorie wordt afgewisseld met veel hands-on werk. We schrijven nieuwe teksten, we oefenen de pitches en we maken ook video opnames die we zullen analyseren. Je krijgt daarbij niet alleen feedback van de trainer/coach, maar ook van de andere deelnemers. Het gaat niet alleen om een goed verhaal op papier, je moet het ook goed over weten te brengen. En dat leer je het beste door te doen.

Data: Op dit moment is er nog geen complete Masterclass gepland.

Locatie: De Groeicoach
Business & Meeting Center Frame 21
Rietschotten 1
4751 XN Oud Gastel (Roosendaal, Borchwerf II)

Verzorging: Voor een lekkere lunch, koffie, thee en water en iets lekkers wordt gezorgd.

Kosten: € 429,– (excl. BTW) voor 2 dagen

De dagen zijn desgewenst ook afzonderlijk te volgen. Kosten per dag zijn dan € 249,–.

Aanmelden: klik hieronder.

Om iedereen goed te kunnen begeleiden zal de groep uit maximaal 6 deelnemers bestaan.