Gratis loopbaan begeleiding 'NL Leert Door'

NL Leert Door’ is een tijdelijke subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Met deze regeling kunnen werkenden (waaronder werknemers, flexwerkers en zelfstandigen) en werkzoekenden een kosteloos ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerde loopbaancoach. Dat kan dus ook bij de coaches van de Groeicoach.

De Groeicoach in coaching sessie

Werkenden en werkzoekenden kunnen kosteloos het ontwikkeltraject met een waarde van €700,– aanvragen. Dit traject zal je helpen om in deze moeilijke tijd de regie van je loopbaan in eigen handen te nemen. Het ontwikkeladvies geeft je inzicht in het toekomstperspectief van je huidige werk, de competenties en je toekomstige loopbaanmogelijkheden. Hierbij gaat het erom dat je actief gaan nadenken over hoe je werkend je pensioenleeftijd met plezier en passie kan bereiken.

Wat is een ontwikkeladvies?

Een ontwikkeladvies bestaat onder ander uit de volgende onderdelen:

  • een arbeidsmarktscan,
  • 4 uur coaching (online of offline),
  • je ontdekt met een gekwalificeerd loopbaancoach waar je krachten liggen,
  • je leert passende vacatures vinden, of dat ondernemerschap iets voor jou is,
  • en je werkt aan je persoonlijke ontwikkelplan.
High Five nl Leert Door Succes

Het eindresultaat van het ontwikkeladvies is een persoonlijk ontwikkelplan waarin beschreven wordt wat voor acties je gaat ondernemen om je mogelijkheden te vergroten om positief en met plezier aan het werk te blijven tot je pensioen.

Aanvragen

De eerste aanvraagperiode die afgelopen september opengesteld was, was binnen enkele dagen volgeboekt. Voor de nieuwe periode die per 1 december begint zijn er circa 50.000 nieuwe ontwikkeladviestrajecten beschikbaar. Reserveer nu alvast je plek door je bij ons in te schrijven. En doe dat op tijd want  VOL = VOL!

Een loopbaancoach van de Groeicoach regelt dan de subsidieaanvraag. Je coach registreert voor jou voorafgaande aan de start van het ontwikkeladviestraject jouw aanvraag in het Ontwikkeladviesportaal van de overheid. Jij hebt hier verder geen omkijken meer naar. De verwachting is dat de subsidiepot snel leeg is. Wacht dus niet langer met aanmelden. Je ontwikkeltraject kan dan vanaf 1 december starten.

Heb je interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via onderstaande button of mail ons op info@degroeicoach.nl.