fbpx

Niemand heeft alle kennis en ervaring in zich om ieder probleem op te lossen. Mensen moet je vooral ook inzetten vanuit hun persoonlijke kracht en passie om optimaal resultaat te behalen. Althans, dat is mijn mening. Daarom zeg ik duidelijk dat ik niet iedereen kan helpen en alle problemen op kan lossen. Maar samen met een aantal zeer ervaren en door mij zeer gewaardeerde ondernemers en organisatie komen we een heel eind. Ik ben trots op mijn netwerk.

Om totale groeitrajecten succesvol te begeleiden doe ik dan ook regelmatig een beroep op deze experts. Dit kan zijn in de vorm van een intensieve samenwerking of als specifieke doorverwijzing. Mogelijk heb je zelf ook al de juiste experts in je netwerk (of zelfs al in je eigen organisatie) om specifieke zaken aan te pakken.

Als het gaat om (externe) experts, heb ik een zeer uitgebreid netwerk van zelfstandige professionals en bedrijven die voor diverse specifieke (deel-) vragen ingeschakeld kunnen worden. Er zal altijd zowel een professionele als een persoonlijke match moeten zijn voordat externe partijen succesvol ingeschakeld kunnen worden. Daarom laat ik in voorkomende gevallen altijd de keuze aan de klant.

Enkele interessante en gewaardeerde partijen in mijn netwerk:

De Groeispiegel logoDe Groeispiegel

Moniek Berende is De Groeispiegel. Het is Monieks passie om mensen in hun kracht te zetten en naast het adviseren van bedrijven brengt ze groepen ondernemers bij elkaar en ontwikkelt en geeft ze trainingen. Verder is Moniek ook als gastdocent verbonden aan de Hogeschool Utrecht en treedt ze regelmatig op als spreker met haar verhaal over duurzame inzetbaarheid, de nieuwe arbeidsmarkt en sociale innovatie.

HelderHelder Haptonomie

Tinka ten Klooster is haptotherapeut. Zij heeft mij geleerd om te luisteren naar mijn gevoel en om te ervaren wie ik werkelijk ben. In haptotherapie gaat het over vertrouwen, contact, grenzen en gelijkwaardigheid. Tinka kan je helpen om weer lekker in je vel te zitten, als mens tot je recht te komen en evenwichtig om te gaan met de prettige en lastige kanten van het leven. Tinka kan je in contact brengen met gevoelens die afgesloten zijn geraakt. In een gesprek en ook, als het passend is, door je letterlijk aan te raken. Je zult merken dat je lichaam haarfijn aangeeft wat er bij je speelt en welke behoeften er bij je leven. Kortom: Tinka kan je weer in contact brengen met jezelf.

LOGO_NETWERKKLEED_Netwerkkleed

Daphne van Mourik is de eigenaar en bedenkster van het NETWERKKLEED. Het NETWERKKLEED is een tool die ingezet kan worden om kennismaking te bevordering en elkaar te inspireren. Bijvoorbeeld voor (nieuwe) collega’s of om je klanten en leveranciers beter te leren kennen. Het is een spel in de vorm van een tafelkleed dat op een effectieve maar ontspannen manier een netwerkervaring verzorgt. Het NETWERKKLEED enthousiasmeert, breekt het ijs en stelt de juiste vragen om concrete output te genereren. Tijdens dit ‘diner’ snij je geen vlees aan, maar een onderwerp. En je mag opscheppen, geen groenten, maar over jezelf. Door de intieme setting opent het Netwerkkleed een gesprek en zorgt ervoor dat iedere deelnemer vol energie, motivatie en met veel nieuwe contacten naar huis gaat.