Netwerk

Niemand heeft alle kennis en ervaring in zich om ieder probleem op te lossen. Mensen moet je vooral ook inzetten vanuit hun persoonlijke kracht en passie om optimaal resultaat te behalen. Althans, dat is mijn mening. Daarom zeg ik duidelijk dat ik niet iedereen kan helpen en alle problemen op kan lossen. Maar samen met een aantal zeer ervaren en door mij zeer gewaardeerde ondernemers en organisatie komen we een heel eind. Ik ben trots op mijn netwerk.

Om totale groeitrajecten succesvol te begeleiden doe ik dan ook regelmatig een beroep op deze experts. Dit kan zijn in de vorm van een intensieve samenwerking of als specifieke doorverwijzing. Mogelijk heb je zelf ook al de juiste experts in je netwerk (of zelfs al in je eigen organisatie) om specifieke zaken aan te pakken.

Als het gaat om (externe) experts, heb ik een zeer uitgebreid netwerk van zelfstandige professionals en bedrijven die voor diverse specifieke (deel-) vragen ingeschakeld kunnen worden. Er zal altijd zowel een professionele als een persoonlijke match moeten zijn voordat externe partijen succesvol ingeschakeld kunnen worden. Daarom laat ik in voorkomende gevallen altijd de keuze aan de klant.

Enkele interessante en gewaardeerde partijen in mijn netwerk:

Solutio proces optimalisatieSolutio proces optimalisatie

Solutio, partner in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en Kwaliteit, Veiligheid, Arbo en Milieu (QSHE: Quality Safety Health Environment).
Optimale bedrijfsprocessen zijn noodzakelijk om tot betere bedrijfsresultaten te komen. Of het nu om één of om tien certificaten gaat: Solutio ontwikkelt een plug-in die u eenvoudig in uw huidige managementsysteem én procesflow invoegt. Zo is alle wet- en regelgeving in uw volledige bedrijfsproces verankerd. Met een optimaal resultaat tot gevolg. Omdat proces optimalisatie vanuit een heldere bedrijfsvisie vanuit groei en verbetering moet worden geïnitieerd en door mensen in alle lagen van een organisatie wordt geïmplementeerd en uitgevoerd is een hechte samenwerking aangegaan. De Groeicoach ondersteund Solutio bij het effectief doorvoeren van de benodigde gedrags- en mentaliteitsveranderingen. Dit alles met als doel om de mensen en de organisatie nog verder te laten groeien en te verbeteren.

 

Interact - Sprekende Woorden - Mirjam van GalenInteract.nu / Sprekende Woorden

Mirjam van Galen is met haar bedrijf Sprekende Woorden tekstschrijver en coach. Mirjam gelooft dat jij met jouw verhaal een boodschap te vertellen hebt. Zij hoort wat er tussen de regels door gezegd wordt en verwerkt dit tot krachtige en persoonlijke bedrijfsteksten. Zij voelt aan waar jouw wensen liggen en schrijft in de stijl die bij jou past. Mirjam zorgt voor jouw teksten, zodat jij kan doen waar jij goed in bent. Ze heeft ook veel van de teksten van De Groeicoach geschreven. Daarnaast doet zij niets liever dan mensen, inclusief ondernemers, in hun kracht zetten. Zij helpt jou je passie te (her)vinden en je de geestdrift voor wat jij doet weer helemaal te voelen. Zij geeft je een doel.

 

De Groeispiegel logoDe Groeispiegel

Moniek Berende is De Groeispiegel. Het is Monieks passie om mensen in hun kracht te zetten en naast het adviseren van bedrijven brengt ze groepen ondernemers bij elkaar en ontwikkelt en geeft ze trainingen. Verder is Moniek ook als gastdocent verbonden aan de Hogeschool Utrecht en treedt ze regelmatig op als spreker met haar verhaal over duurzame inzetbaarheid, de nieuwe arbeidsmarkt en sociale innovatie.

 

HelderHelder Haptonomie

Tinka ten Klooster is haptotherapeut. Zij heeft mij geleerd om te luisteren naar mijn gevoel en om te ervaren wie ik werkelijk ben. In haptotherapie gaat het over vertrouwen, contact, grenzen en gelijkwaardigheid. Tinka kan je helpen om weer lekker in je vel te zitten, als mens tot je recht te komen en evenwichtig om te gaan met de prettige en lastige kanten van het leven. Tinka kan je in contact brengen met gevoelens die afgesloten zijn geraakt. In een gesprek en ook, als het passend is, door je letterlijk aan te raken. Je zult merken dat je lichaam haarfijn aangeeft wat er bij je speelt en welke behoeften er bij je leven. Kortom: Tinka kan je weer in contact brengen met jezelf.

 

LOGO_NETWERKKLEED_Netwerkkleed

Daphne van Mourik is de eigenaar en bedenkster van het NETWERKKLEED. Het NETWERKKLEED is een tool die ingezet kan worden om kennismaking te bevordering en elkaar te inspireren. Bijvoorbeeld voor (nieuwe) collega’s of om je klanten en leveranciers beter te leren kennen. Het is een spel in de vorm van een tafelkleed dat op een effectieve maar ontspannen manier een netwerkervaring verzorgt. Het NETWERKKLEED enthousiasmeert, breekt het ijs en stelt de juiste vragen om concrete output te genereren. Tijdens dit ‘diner’ snij je geen vlees aan, maar een onderwerp. En je mag opscheppen, geen groenten, maar over jezelf. Door de intieme setting opent het Netwerkkleed een gesprek en zorgt ervoor dat iedere deelnemer vol energie, motivatie en met veel nieuwe contacten naar huis gaat.