Kennissessie van De Groeicoach bij Laan 22

  • door

KennissessieWil jij als ondernemer ook werken aan persoonlijke en zakelijke groei?

Kom dan dinsdag 16 februari om 15,30 uur naar de gratis kennissessie voor ondernemers over Groei!

Ondernemerscoach Raoul Rossou van De Groeicoach uit Oud Gastel verzorgt dan een kennissessie voor ondernemers uit de regio bij Laan 22 in Roosendaal. Tijdens deze gratis kennissessie ontvangen de deelnemers 7 praktische tips om te werken aan groei: persoonlijke groei voor zakelijk resultaat.

De grootste belemmeringen bij het laten groeien van een bedrijf zitten meestal bij de ondernemer en zijn mensen zelf. Hoewel de afgelopen jaren vaak de economische crisis de schuld krijgt van de stagnerende groei of zelfs krimp, zijn er ook genoeg voorbeelden van bedrijven die het ondanks de crisis wel goed doen. Waar zit het verschil tussen succes en mislukking? Tussen stagnatie en groei? Tussen goed en fantastisch?

Dat verschil dat het verschil maakt zit vaak in mensen en hun eigen overtuigingen. Tijdens de kennissessie neemt De Groeicoach de aanwezigen aan de hand van 7 praktische tips mee op het pad van persoonlijke ontwikkeling. Pas als ondernemers zich richten op de eigen persoonlijke groei en de ontwikkeling van hun medewerkers, zullen zij in staat zijn om echt succesvol te zijn.

Deze middag krijgen de aanwezige ondernemers daarvoor praktische handvatten en het eerste duwtje in de rug.

De kennissessie is op dinsdag 16 februari en begint om 15.30 uur. Na afloop is er ook nog ruime mogelijkheid om te netwerken. Aanmelden graag via http://www.laan22.net/kennissessies/persoonlijke-groei/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.