fbpx


[rev_slider Sliderhome]

 

De Groeicoach realiseert je persoonlijke en zakelijke groei (-ambities)!

Als ondernemer ben je continu bezig om het beste resultaat te bereiken voor je bedrijf, voor je klanten en voor je mensen. En natuurlijk ook voor jezelf. Kortom, je werkt aan groei. Je heb allerlei mooie ambities. Je wilt:

– groeien in (persoonlijk) leiderschap.
– rust en overzicht voor jezelf creëren.
– plannen omzetten in acties.
– meer betrokken en bevlogen medewerkers.
– klanten werven en deze inzetten als trouwe ambassadeurs.
– hogere klanttevredenheid.
– een betere medewerkerstevredenheid.
– eenvoudiger beter personeel aantrekken en vasthouden.
– je bedrijf laten groeien in omzet en winst.
– ideeën omzetten in concrete plannen met acties en resultaat.

 

Werken aan groei

Op de een of andere manier blijft je het lastig vinden om je ambities te realiseren. Je wordt te veel in beslag genomen door de dagelijks business of kunt alle ontwikkelingen nauwelijks bijhouden. Of je medewerkers lijken ook maar niet te begrijpen wat je wilt en je vraagt jezelf soms af waarvoor je het ook alweer allemaal doet. Zelf lukt het je maar niet om al je mooie plannen in acties, en dus in successen, om te zetten.

Soms helpt een goed gesprek met een objectieve coach je al op weg. Soms heb je iemand nodig die je helpt om de organisatie en je medewerkers in de juiste versnelling te krijgen op weg naar verdere groei en ontwikkeling. Soms moet je het gewoon helemaal anders aanpakken.

Ik help je graag om je groeiplannen structureel en doelgericht te realiseren vanuit het uitgangspunt: ‘Persoonlijk groei met zakelijk resultaat’.


00004-IMGP6004Groei is een natuurlijk proces

En dat proces wordt vaak als positief en bevrijdend ervaren. Toch is niet altijd duidelijk hoe dit proces succesvol doorlopen kan worden. Als Groeicoach help ik je hierbij. Ook mensen die groei koppelen aan spanning en te grote risico’s kan ik als Groeicoach helpen om meer rust en overzicht te creëren. Door op een vertrouwelijke en ontspannen manier grenzen te verkennen en te verleggen ervaren klanten hoe ze het gewenste groeiproces kunnen inzetten. Hierdoor zal meer vertrouwen worden ervaren in het eigen kunnen en de potentie van de organisatie.

Groeiondersteuning

Als Groeicoach help ik ondernemers, managers, medewerkers en professionals om te groeien, zowel op persoonlijk vlak als met de onderneming of afdeling. Deze persoonlijke groei met zakelijk resultaat wordt bereikt door het helder krijgen van ambitie en visie en het opheffen van eventuele belemmerende persoonlijke of zakelijke overtuigingen. Samen evalueren we de bestaande persoonlijke strategie of de bedrijfsstrategie of ik help deze opstellen. Aan de hand van een actieplan gaan we samen aan de slag om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Als Groeicoach bied ik hierbij de nodige kennis en ervaring aan en maak ik, waar nodig, gebruik van een uitgebreid netwerk van professionals.

Meer over Raoul >>>

Enkele van onze klanten:

[rev_slider Klanten]

BewarenBewaren

BewarenBewaren