Roosendaalse Uitdaging

De Groeicoach wil graag het beste in mensen naar boven halen. Daarom zetten wij in op Sociale Innovatie.
En wat kan je dan beter doen dan een organisatie steunen die zich inzet voor regionale/lokale sociale initiatieven? Daarom hebben we ons aangesloten als partner van de Roosendaalse Uitdaging.

De missie van de Roosendaalse Uitdaging is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen stimuleren en organiseren om maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Door Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen, laten bedrijven hun betrokkenheid bij de roosendaalse samenleving zien.

Daarom is De Groeicoach als Partner aangesloten bij de Roosendaalse Uitdaging.

Zo geeft De Groeicoach op donderdag 26 oktober een training aan maatschappelijke (vrijwilligers) organisaties om (nieuwe) vrijwilligers te boeien voor en te binden aan hun organisaties. Want sociaal maatschappelijke organisaties kunnen niet zonder gemotiveerde en betrokken vrijwilligers. De Groeicoach helpt deze organisaties graag om hun doelen en missies nog beter te vervullen.

Hoe sociaal en maatschappelijk betrokken is jouw organisatie?

Ondernemen gaat tegenwoordig veel verder dan alleen maar geld verdienen en doen waar je zelf zin in hebt. Wat is jouw toegevoegde waarde aan de verbetering van de wereld waarin we leven?

Roosendaalse Uitdaging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.