fbpx

Groei 'on tour' 2022

Krijg je eigen Geldboom

Welke ondernemer zou nou niet graag zijn of haar eigen geldboom hebben? 
Nou, dan hebben wij vanuit de Groeicoach goed nieuws. Je kan van ons je eigen geldboom krijgen! 

Onze coaches gaan de komende weken ‘on tour’ om aan ambitieuze ondernemers in het midden en groot MKB (>10 fte) geldbomen uit te delen. Ben jij zo’n enthousiaste groei-ondernemer en wil je ook graag jouw eigen moneytree ontvangen? Maak dan snel een afspraak en je hebt binnenkort je eigen geldboom/moneytree op kantoor staan.

Deze geldboom/moneytree staat niet alleen symbool voor het genereren van meer omzet maar ook voor de groei en ontwikkeling die je kan realiseren met je hele organisatie en al haar medewerkers. Stel,  je vergeet deze boom water te geven. Dan wordt hij droog en dor. Dat is exact hetzelfde wat er met je organisatie gebeurt als je niet de juiste tijd, aandacht en groeistof geeft aan je mensen en je organisatie. Deze prachtige Moneytree zal er dus ook voor zorgen dat je je meer bewust wordt van de groeipotentie van je organisatie en niet alleen van deze plant.

De Groeichallenge 2022

Met de Moneytree die je van ons krijgt doe je direct mee aan onze #groeichallenge.  Wij dagen je uit om de plant niet alleen in leven te houden, maar ook gezond te laten groeien en goed te verzorgen.

Als je in staat bent om je geldboom goed en gezond te laten groeien, dan moet je ook in staat zijn om je organisatie goed en gezond te laten groeien. Daar kunnen we je ook bij helpen.

Deel regelmatig de groeiontwikkelingen van je geldboom op sociale media met de #groeichallenge en #degroeicoach en verdien nog eens extra leuke prijzen.

Is jouw geldboom na 6 maanden nog gezond en flink gegroeid? Dan heb je een extra bonus verdiend. Wat dat is verklappen we nog niet. Maak snel een afspraak om je geldboom in ontvangst te nemen. 

 

Geldboom water geven

Alles wat je aandacht geeft groeit

Alles wat je aandacht geeft groeit. We gaan samen ervaren of jij aan de juiste zaken voldoende aandacht kan geven.

Groei gaat om gevoel. Je moet een plant goed observeren en aanvoelen om te zien wat zijn behoeftes zijn. Moet je water geven? Staat hij te veel in de zon? Of juist in de schaduw? Heeft hij wat extra mest nodig? Of is hij ziek? Of groeit hij te hard en moet je snoeien? Past hij nog wel in de omgeving waarin hij nu staat of moet je hem verpotten? Vallen er bladeren af of krijgt hij nieuwe scheuten?

Hetzelfde geldt voor je organisatie en je medewerkers. Zorg ervoor dat je plant en je organisatie niet doodgaat maar gezond groeien. Dus niet alleen water geven, maar ook de beste omgeving/omstandigheden creëren voor optimale groei.

Wil jij aan de slag met je eigen geldboom?
Wil jij actief aan de slag met groei?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en een van onze coaches komt dan op korte termijn bij je langs met jouw eigen geldboom.


Een beller is sneller, maar mailen kan natuurlijk ook.

Heisessie ondernemers op de hei

Onze coaches helpen je

Een beetje hulp en ondersteuning is altijd welkom. Niet alleen voor groeitips voor je plant, maar ook voor je medewerkers en je organisatiegroei kan je mogelijk wel wat hulp gebruiken. Onze coaches Helpen je graag. Ze werken altijd op het raakvlak van mensen en business. Daarbij zijn voor ons altijd de mensen het uitgangspunt. De coaches van de Groeicoach weten als geen andere hoe ze de juiste kwaliteiten in mensen naar boven kunnen halen en deze feilloos aan laten sluiten bij een succesvolle groeistrategie. Of het nu gaat om individuele coaching, teamtrainingen of heisessies, we faciliteren jullie gehele groeiproces, zodat jullie je volledig kunnen blijven focussen op het beoogde resultaat, de onderlinge samenwerking en communicatie en zo een groot succes te maken van jullie persoonlijke en zakelijke groei.